Byt golv

På en arbetsplats eller offentlig plats där tusentals fötter går dagligen är det lätt att golvet blir utslitet. Ta hjälp av Örebro Fogfria Golv AB som är specialister på byte av industrigolv Västerås så behöver det varken vara komplicerat eller jobbigt. Företaget arbetar främst i Örebro, Västerås och Eskilstuna men är även verksamma i hela Mellansverige.

Välkända kunder
Örebro Fogfria Golv AB är inte bara specialister utan har en hel del kända kunder i sin kundlista som bland annat Volvo, ABB, Procordia och Atlas Copco för att nämna några. Företaget har många års erfarenhet. Tidigare utfördes det ett ägarbyte som stärkte företaget och de tidigare ägarna valde att stanna kvar i företaget för att kunna bidra med sin kunskap och erfarenhet. De har även två certifikat som är ”Auktoriserad för fogfritt golv” och ”Certifierad golventreprenör”.

Beställning av golv
För beställning av ett nytt golv eller golvrenovering kan du antingen ringa telefonnumret på hemsidan eller skicka e-post. Du får även en kostnadsfri besiktning på plats där ni tillsammans kommer fram till lösningen på ditt problem och hur arbetet ska gå till. Om du vill ha mer information om golv och design innan ni börjar, kan du läsa på hemsidan där du klickar dig in på länken till höger under texten ”Traficline”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *