Anlita en specialist på skorstenstätning

Har du en gammal skorsten som blivit otät och behöver tätas, så kan det rekommenderas att anlita en specialist på skorstenstätning. Om din rökkanal är otät så blir funktionen sämre men det ökar också risken för brand. En soteld kan snabbt leta sig igenom otätheter och spridas. Anlita en specialist på skorstenstätning och se till att din skorsten blir godkänd. Kontakta ett företag med lång erfarenhet och kompetens inom området.

Täta skorstenen och minska risken för hälsofara
Att ha en otät skorsten kan leda till hälsofara. Gaserna från röken kan sprida sig i bostaden och andra utrymmen. Se till att få hembesök av någon som kan skorstenstätning och som på plats gör en bedömning av vad som behöver göras samt avgör vilken metod som är mest lämplig att använda i just din skorsten. Du kan få en offert direkt utan att det kostar något extra.

Skorstenstätning efter behov
Den som äger ett fritidshus eller en villa, bostadsrätt eller är representant för en bostadsrättsförening erbjuds skorstenstätning utifrån de behov och önskemål som finns. Behovet kan se annorlunda ut, så ta kontakt med en specialist och kom tillsammans överens om den lösning som passar era önskemål bäst. En specialist använder produkter som är godkända både vad gäller typ och miljö samt lämnar återförsäkrad garanti i olika omfattningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *